VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Digital verksamhetsutveckling

Ny projektledare för kommunernas gemensamma projekt i FVM

 

 

 

I arbetet med Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) tar VästKom ansvar för den gemensamma samordning som kommunerna avtalat om i sin relation med Västra Götalandsregionen. För detta har VästKom ett projekt som kallas Kommun-FVM där vi nu har en ny projektledare.

Vi på VästKom är mycket glada över att vi nu har med oss Monica Edgren i detta arbete som projektledare för projektet Kommun-FVM!

Monica har senast arbetat som förändringsledare samt ledningsstöd och har innan dess varit såväl kanslichef som utvecklingschef och verksamhetsutvecklare. Monica har även mångårig erfarenhet som rektor. Med Monica får vi in en gedigen kunskap om kommunal verksamhet och förändringsarbete. Monica kommer som projektledare huvudsakligen koordinera den länsgemensamma arbetsgruppen och kanaliserar kommunernas kompetenser och krav in i FVM-samarbetet.


Kontaktuppgifter till Monica

E-post: monica.edgren@vastkom.se

Telefon: 073-712 27 44Senast publicerad 2020-06-18


VästKom

Box 5073 | 402 22 GÖTEBORG

info@vastkom.se


Besöksadress

Anders Personsgatan 8 | GÖTEBORG


Org.nr. 858501-2084