VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Digitalisering i praktiken inom hälsa, vård och omsorg

Vad händer framåt?

I samverkan mellan Hälsoakademin Väst, GITS, Kommunakademin Väst och Högskolan Väst arrangeras den årliga konferensen ”Digitalisering i praktiken inom hälsa, vård och omsorg”, i år med fokus på vad som händer framåt.

Målgruppen är kliniskt verksamma, studenter och övriga med intresse för dagens innehåll, som arbetar inom vård och omsorg i Västra Götaland och Högskolan Väst. Konferensen vänder sig även till politiker och chefer inom ovan verksamheter.

Konferensen kommer att byggas upp i block där dagens fokusområden presenteras både utifrån forskning, klinisk erfarenhet och studentarbeten. Se program. Öppnas i nytt fönster.

Syftet med konferensen är att förbättra samverkan, få fram nya områden att arbeta med och undersöka tillsammans med akademi samt forsknings- och utvecklingsenheter.

Konferensen kommer att livesändas.

Livesändningslänk och program kommer senare att läggas till på sidan och även mailas till alla som anmält sig för både fysisk och digital medverkan.

DATUM

23 maj 2023

TID

Kl. 09:00 - 16:00

PLATS

Högskolan Väst, Trollhättan. Entré AIL.

ANMÄLAN

Antalet platser för fysiskt deltagande är begränsade till 100 personer.
Deltagandet är kostnadsfritt.
Fika och lunch ingår.

Anmäl dig nedan och senast den 15 maj 2023

Knapp för anmälan till Fysiskt möte
Knapp för anmälan till digitalt möte

Kontakt vid frågor

Mattias Hjelm, VG Regionen
mattias.hjelm@vgregion.se

Senast publicerad