VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

MENY

Följ dagens konferens "Digitalisering i praktiken inom hälsa, vård och omsorg"

Konferensen ”Digitalisering i praktiken inom hälsa, vård och omsorg” som arrangeras av vår samarbetsorganisation GITS livestreamas. Årets fokus är den nära vården utifrån gränsöverskridande arbetssätt.

GITS uppdrag är att samordna funktioner/tjänster vilka gemensamt krävs för en bra och funktionell samverkan mellan Västra Götalandsregionen och länets 49 kommuner.

Syftet med konferensen: Förbättra samverkan, få fram nya områden att arbeta med och undersöka i samverkan mellan praktik, akademi samt forsknings- och utvecklingsenheter.

Målgrupp: Medarbetare, kliniskt verksamma, studenter, lärare, forskare, verksamhetschefer och politiker verksamma inom Västra Götalandsregionen, de 49 kommunerna och privata vårdgivare i Västra Götaland. Aktörer med koppling till frågor, utveckling och praktiskt arbete inom samverkan över vårdgivargränserna inom Västra Götaland


Klicka här för att komma till livesändning och material från konferensen:

www.gitsvg.se/konferens_2019länk till annan webbplats

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från Västkoms hemsida, eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Telefon: 0700-87 86 10

E-post: info@vastkom.se

Postadress:
Box 5073, 402 22 Göteborg

Besöksadress:
Anders Personsgatan 8, Göteborg

Org Nr: 858501-2084