Samverkan Västra Götaland

Gemensam Information och TjänsteSamordning
49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen

GITS, Gemensam Information och TjänsteSamordning
49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen

Nyhetsarkiv GITS

 • 2019-06-25
  Glad sommar önskar GITS
  Vi vill önska alla en glad sommar när vi nu går in i semesterperioder och passa på att tacka alla kontakter och medarbetare för det arbete som ni lägger ner på att förbättra relationer och samverkan i Västra Götaland. Hoppas att ni alla får en härlig ledighet och kommer tillbaka med ny energi för ytterligare samverkan till hösten. Från och med augusti ökar vi åter takten.
  Läs mer
 • 2019-05-28
  Konferens - Digitalisering i praktiken idag 28/5
  Idag genomförs konferensen Digitalisering i praktiken - Gränsöverskridande arbetssätt. Har du inte anmält dig finns möjlighet att delta på distans hela, eller del av dagen. Se program och information om deltagande på www.gitsvg.se/konferens_2019öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • 2019-03-13
  GITS on Tour
  Kom och träffa GITS och dess medarbetare. Vi kommer under våren befinna oss runt om i Västra Götaland för att möjliggöra närmare dialog och utbyte för att öka samverkan.
  Läs mer
 • 2019-01-18
  Rekrytering av SIP-koordinator är klar!
  GITS är mycket glada att hälsa Jessica Ek välkommen som SIP-koordinator från och med 1 mars. Rollen är placerad i den gemensamma funktionen GITS för att verka för samtliga 49 kommuners och VGRs verksamheter.
  Läs mer
 • 2018-12-21
  God Jul och Gott Nytt år - en kort resumé
  GITS vill med detta utskick önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!2018 har varit ett händelserikt år och vi gör en kort sammanfattning nedan och tar nya tag inför 2019 med fortsatt arbete för ökad samverkan i Västra Götaland
  Läs mer
NYHETSARKIV

Adress:
Regionens Hus
Lillhagsparken 5
40544 Göteborg

Besöksadress:
Lillhagsparken 5
Hisings backa

Kontakta GITS
gits@vgregion.se

Org Nr: 232 100 0131