VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

MENY

Boråsregionen söker Regionutvecklare Välfärd

Drivs du av engagemang och vill göra skillnad? Är du en person som gillar en koordinerande roll inom välfärdsområdet? Nu har du chansen att få ett strategiskt uppdrag i en dynamisk organisation.

Arbetet som Regionutvecklare Välfärd handlar om informationsspridning, kompetensutveckling, förhandlingsarbete, omvärldsbevakning och framtidsspaning.

Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund skapar mötesplatser för kunskapsutveckling och nätverkande för kommunernas medarbetare och fungerar som ett stöd för medlemskommunerna.

Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund arbetar för att stärka Sjuhäradområdets utveckling. Förbundet är en kommunal samverkansorganisation med uppgift att tillvarata medlemskommunernas gemensamma intressen och främja deras samverkan.

Vill du veta mer?

Annonsen i sin helhet, som pdf.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.länk till annan webbplats

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från Västkoms hemsida, eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Besöksadress:
Anders Personsgatan 8, Göteborg

Postadress:
Box 5073, 402 22 Göteborg

Telefon: 072-707 45 50

Org Nr: 858501-2084