VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

MENY

Hösten informationsmöten för FVM

I höst gör programmet FVM en andra runda med informationsmöten kring framtidens vårdinformationsmiljö. Mötena vänder sig till chefer och medarbetare inom hälso- och sjukvården i VGR, de 49 kommunerna i Västra Götaland och privata vårdgivare som regionen har avtal med. Syftet är att ge en aktuell lägesbild, berätta mer om kärnsystemet Millennium samt tidplanen framåt och planeringen för införandet.

Vid varje datum finns tre mötestillfällen att välja mellan: klockan 10-11:30, 13-14:30 och 15-16:30 inklusive tid för frågor. Anmälan görs i regionkalendern.länk till annan webbplats

Fyra av informationsmötena kommer att direktsändas via webben, med möjlighet att skicka in frågor under mötet. Länk till mötena läggs ut på vgregion.se/fvmlänk till annan webbplats strax före respektive sändning. Dessa kommer gå att kika på i efterhand.

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från Västkoms hemsida, eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Telefon: 072-707 45 50

E-post: info@vastkom.se

Postadress:
Box 5073, 402 22 Göteborg

Besöksadress:
Anders Personsgatan 8, Göteborg

Org Nr: 858501-2084