VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

MENY

Informationsmöten

Har du frågor om arbetet som pågår inom FVM - Framtidens vårdinformationsmiljö? Vi bjuder nu in till öppet forum, som är en möjlighet att via dator/läsplatta eller telefon ansluta till en mötesplats där information och möjligheter till frågor ges.

Vi planerar även fyra informationsmöten på olika ställen i länet.. Mer information om dessa nedan.

Öppet forum

Förbered dig inför mötet. Använda mikrofon/headset, kamera. Goda exempel på hur man kan förbereda sig finns på: resfria mötenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tillfällen:
5 november kl 10

Har du redan nu frågor som du vill förmedla. Skriv då gärna in dessa nedan så tar vi upp frågan på kommande forum.Anslutningsuppgifter
Anslut till onlinemöte
länk till annan webbplats
Problem med att ansluta? Prova Skype Web App länk till annan webbplats

Anslut via telefon
08-505 21 828
Konferens-ID: 82374448

Informationsmöten

I höst gör programmet FVM en andra runda med informationsmöten kring framtidens vårdinformationsmiljö. Mötena vänder sig till chefer och medarbetare inom hälso- och sjukvården i VGR, de 49 kommunerna i Västra Götaland och privata vårdgivare som regionen har avtal med. Syftet är att ge en aktuell lägesbild, berätta mer om kärnsystemet Millennium samt tidplanen framåt och planeringen för införandet.

Vid varje datum finns tre mötestillfällen att välja mellan: klockan 10-11:30, 13-14:30 och 15-16:30 inklusive tid för frågor. Anmälan görs i regionkalendern.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fyra av informationsmötena kommer att direktsändas via webben, med möjlighet att skicka in frågor under mötet. Länk till mötena läggs ut på vgregion.se/fvm länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterstrax före respektive sändning. Dessa kommer gå att kika på i efterhand. 

Roadshow FVM

En Roadshow FVM för kommunerna genomfördes i augusti och september. Se dokumention (ppt och filmer).  Länk i vänstermenyn

Besöksadress:
Anders Personsgatan 8, Göteborg

Postadress:
Box 5073, 402 22 Göteborg

Telefon: 072-707 45 50

Org Nr: 858501-2084